Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Aapo

01.11.2014 20:26
Saanko olla oppilas

Nimi: wolfquest
Kotisivut: http://darkness.suntuubi.com

24.08.2014 19:04
<< Tuuli ujeltaa turkkiasia vasten, kun juokset metsästäjiä pakoon. Hopeinen luoti osuu kylkeesi, harmaa turkkisi värjäytyy verellä. Metsästäjät ovat saaneet sinut.<<

Tervetuloa!

Olet juuri saapunut Suomen rämeiseen kylä pahaiseen nimeltä Korteikko. Jo pitkään kylässä on asunut ihmissusia, kuun lapsia ja sudenverisiä eivätkä ihmiset ole saaneet tietää tästä mitään. Pitkään kaikki elivät rauhassa, mutta nyt kaikki on muuttunut. Nyt on ihmisiä, jotka tietävät susista. Heitä kutsutaan metsästäjiksi. He ovat kaikkien laumojen suurin uhka. Kaikki syyttävät toisiaan paljastumisesta metsästäjille ja kaikkien rotujen välillä on sota. Sota joka on johtanut monen kuolemaan. Niin ihmisten kuin muodonmuuttajienkin.

Valitse rotusi. Ja päätä paikkasi laumassa. Mutta varo metsästäjiä.

Nimi: Sophie Everett
Kotisivut: http://chateau2004.webs.com/

30.06.2012 23:59
Ranskan rannikkoseudulla, Allos-nimiessä kunnassa kohoaa suuri valkoseinäinen linna. Se on taikaopisto, jonka paikalliset tuntevat nimellä Château. Sen värikkääseen joukkoon kuuluu niin oppilaita, professoreita kuin taikaolentojakin. Jos etsit laatuun panostavaa, aloitteijaystävällistä, persoonallista ja aktiivista virtuaalitylypahkaa, suosittelen tutustumaan tähän jo vuodesta 2004 pystyssä olleeseen välimeren helmeen. Bienvenue au Château !

Nimi: ♥ Julia 23 ♥
Kotisivut: http://www.supondo.com

22.04.2012 22:48
♥ chatti -> www.supondo.com finland chatroom ♥ Iphone- suudella Maria

Nimi: opettajat.

10.01.2011 14:42
huomio oppilaitten haku on käynnissä kirjoita nyt niin saat ilmaisen tutustumiskierroksen.

©2019 taikakoulu - suntuubi.com